جواد سعدونزاده نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سراج24 اظهار داشت: در چند سال گذشته محور فشارهای بیرونی مسائل اقتصادی بوده است و نامگذاری امسال با عنوان سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی در راستای برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی کشور است.
وی افزود: این شرایط برای کشور ما بسیار خوب است تا بتواند تمهیداتی را برای استقلال بیشتر در این حوزه بیاندیشد.
سعدونزاده ادامه داد: مردم باید امسال حماسه دیگری مانند دفاع مقدس خلق کنند و با حضور خودشان در صحنه و خلق پیروزیهای بزرگ برگه زرین دیگری را در تاریخ به ثبت برسانند.
وی اظهار داشت: در این مسیر نه چندان آسان، دولتمردان نیز باید پا به پای مردم گام برداشته و آنها را بیش از گذشته حمایت و همراهی کنند.
سعدونزاده گفت: با تلاش در زمینه اقتصادی میتوانیم کاری کنیم که دشمن ناامید شود زیرا در چند سال اخیر دشمنان نظام و انقلاب از هر طریقی و با استفاده از هر ترفندی در راستای ضربه زدن به اقتصاد کشور گام برداشتهاند.



